Waarom voor de diensten van een vertaalbureau kiezen?

27 feb 2021

Hebt u te weinig tijd om uw teksten te schrijven of wilt u ze laten nalezen door professionals?

Twijfelt u over de spelling of de opmaak van uw teksten?

Hebt u hulp nodig bij het opstellen van officiële documenten?

Dan kan een vertaalbureau u helpen met een eentalige revisie!

Tijd besparen

Tijd is geld!

Een vertaalbureau inschakelen dat gespecialiseerd is in eentalige revisie van documenten garandeert u een aanzienlijke tijdwinst.

Door een beroep te doen op een bedrijf dat gespecialiseerd is in de revisie van documenten, kunt u zich volledig aan uw eigen werk wijden.

Nagelezen door professionals

Elke proeflezer heeft een specialisatie ontwikkeld in bepaalde vakgebieden (marketing, financiën, gezondheid, cultuur enz.).

Voor een kwalitatief resultaat kan het dus nodig zijn om een beroep te doen op iemand met de juiste expertise, die de tekst grondig kan nalezen op taal en stijl, maar ook de domeinspecifieke woordenschat kan toepassen.

Spelling en opmaak

Foutloze teksten schrijven is niet altijd evident. Het Nederlands is niet de eenvoudigste taal. D, t of dt, met spatie of aan elkaar, een komma of toch niet, allerlei woorden die we ontleend hebben aan het Engels en dan met Nederlandse woorden gaan combineren tot samenstellingen, voor elke regel tien uitzonderingen … Soms moet je al bijna taalkundige zijn om door de bomen het bos nog te zien.
Bovendien gaat u bijna automatisch over uw eigen fouten lezen als u al te lang bezig bent met een tekst. Een tekst laten proeflezen door professionals kan dus een goed idee zijn!

Een vertaalbureau kan ook de stijl, consistentie of leesbaarheid van uw teksten verbeteren, want het is niet altijd gemakkelijk om ideeën op papier te zetten. Met een verzorgde tekst zullen uw documenten een eersteklas indruk achterlaten. Bovendien zorgen we dat de opmaak van uw documenten onberispelijk blijft, ook als de tekst langer wordt.

Opstelling van officiële documenten

Soms moet u voor uw onderneming officiële documenten opstellen, bijvoorbeeld voor een subsidieaanvraag. Bij dergelijke documenten is het belangrijk dat ze niet alleen in correct Nederlands zijn geschreven, maar ook in de juiste stijl.

Azimut Translations staat steeds klaar om u te helpen met kwalitatieve teksten in onberispelijk Nederlands. We stellen alles in het werk om u een kwalitatief resultaat te leveren binnen een zo kort mogelijke termijn en tegen de beste prijs.

Azimut Translations kan uw documenten nalezen en corrigeren. We voeren dan een strenge controle op spelling, grammatica, interpunctie en opmaak uit.