Copywriting

Proeflezen en correctie

Wilt u zeker zijn dat uw teksten in een perfect Nederlands zijn opgesteld of de kwaliteit ervan optimaliseren? Doe dan een beroep op onze taalscan.

  • Proeflezen en correctie van originele documenten of vertalingen in het Nederlands, waarbij we de spelling, grammatica, interpunctie en opmaak nakijken.
  • Herschrijven om de stijl, samenhang en leesbaarheid te verbeteren. We herformuleren en verrijken het taalgebruik van de tekst, zonder aan de inhoud te raken.

Copywriting

Bent op zoek naar professioneel geschreven teksten? Azimut Translations verzorgt de opmaak van uw originele teksten in het Nederlands. Doe een beroep op onze schrijfdiensten voor al uw documenten, zowel online als offline: uw website, nieuwsbrief, blogartikelen, posts op sociale media, tijdschriften, brochures, persberichten, uitnodigingen …

We buigen ons over uw communicatiedoelen en passen de teksten aan naargelang het doelpubliek en het type media. Maar daar stopt het niet: we besteden ook aandacht aan SEO (zoekmachineoptimalisatie), kwestie van uw online vindbaarheid te verbeteren.

Neem contact op