Azimut Translations

Voor uitstekende vertalingen

House of Words maakt nu deel uit van Azimut Translations.
Onze diensten

Vertalingen

Bent u op zoek naar professionele vertalingen van uw redactionele en commerciële teksten? Vertalingen die aangepast zijn aan uw doelpubliek, die aan de kwaliteitsvereisten van uw sector voldoen? Vertalingen die bovendien op tijd geleverd worden en binnen uw budget passen?

Bij Azimut Translations kunt u rekenen op een enthousiast onthaal, een luisterend oor en een ongeziene bereikbaarheid. Daarnaast garanderen we u een betrouwbare vertaalservice van de hoogste kwaliteit, helemaal op maat, een stevige basis voor uw meertalige communicatie.

Meer weten…

Proeflezen en correctie

Wilt u uw communicatiedoelen helemaal waarmaken? Wij herlezen en corrigeren uw teksten, met de taalregels en kwaliteit in het achterhoofd.

Meer weten…

j

Copywriting

Wij schrijven uw documenten, zowel online als offline en volgens alle huidige normen: leesbaarheid, SEO, type media …

Meer weten…

Over Azimut Translations

Sinds 2014 richt vertaalbureau Azimut Translations zich op het verzorgen van redactionele vertalingen die de naam waardig zijn. Onze voornaamste expertise ligt in vertalingen van en naar het Frans, Nederlands, Engels en Duits.

Aan het roer staat Céline Maes, een gediplomeerd vertaalster die u met veel passie en nauwkeurigheid een direct publiceerbare tekst levert, het concrete resultaat van een ethische en professionele aanpak. Haar werkwijze berust op nauwe samenwerkingen, zowel met haar klanten als met haar netwerk van meertalige medewerkers, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun talenkennis en ervaring.

Céline is ook lid van de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken.

Zij gingen u voor:
Brico Planit
Hachette Livre
ACIS
Hurae
EDF luminus solutions
Kiyo
De Studio
Immo Wauters
ERA Benelux
Tom's Cabin

Neem contact op